Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
Menu
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

Kom naar onze populaire Zaptec en ROAD training!

Je hoort het goed: deze recent volgeboekte training wordt nogmaals geheel gratis georganiseerd! Je leert als installateur alle ins-en-outs over de laadpalen van het innovatieve merk Zaptec én het eenvoudige beheer van het E-Flux by Road platform. Heb jij al een spot gereserveerd?


Wat ga jij leren?

Ten eerste vertellen wij je alles over het merk Zaptec en het installeren van deze laadpalen. Erg handig voor installateurs! Hierbij komt onder andere aan bod:

  • Wat de werking en functionaliteiten zijn van de Zaptec laadstations. 
  • Hoe load balancing werkt.
  • De koppeling van meerdere laadstations in een slim netwerk.
  • De configuratie van Zaptec laders en oplevering van de installatie.

Vervolgens neemt ROAD het woord over om jou te informeren over de voordelen van een partnerschap met E-Flux by Road. Met dit platform beheer je eenvoudig al je geïnstalleerde laadpalen en de laadpaaltransacties, en biedt je de nodige support aan EV-rijders. En dit gebruik je gratis!


Waarom deelnemen?

Elektrische voertuigen zijn steeds meer te zien in het straatbeeld. Daarop gaan veel bedrijven over tot het installeren van laadpalen. En dat is een kans voor jou als installateur! Zaptec is een grote speler op de laadpalenmarkt. Wat maakt Zaptec zo speciaal? Het merk biedt 5 jaar garantie, gepatendeerde fasebalancering en je kunt bedrijfstellen op afstand.

Heb je vragen over deze gratis training van Discountlight en Installatiewereld? Neem dan contact op met je accountmanager of ...

Bel ons via: 040-7676101

Samenwerking met Installatiewereld

Deze training wordt verzorgd in samenwerking met onze nieuwe zusterorganisatie Installatiewereld. De experts van Installatiewereld installeren bij jouw bedrijf of organisatie de laadpalen, maar bieden daarna ook nog ondersteuning als er zich problemen voortdoen, zoals storingen. Maar dat is niet alles. Installatiewereld biedt producten aan voor gunstige prijzen en biedt ook ondersteuning bij het kopen van producten. Interessant voor installateurs! Wil je graag meer weten over Installatiewereld? Lees dan meer hierover via de onderstaande knop op de website van Installatiewereld.


Belangrijke details:

Datum: woensdag 26 juni 2024
Locatie: Amsterdam
Tijdsduur: van 12:00u tot 17:00u
Kosten: Gratis, incl. lunch & drankje
Training gegeven door: Zico van Bergen & Nico Verlinde

Na aanmelding ontvang je voorafgaand aan het evenement verdere informatie over deze middag.


Meld je nu aan voor deze gratis training!