Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
Menu
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

Woningbouw

Verlichting voor woningbouw

Met hun persoonlijke karakter onderscheiden woningen zich van ieder ander pand. Een huis is ook een thuis. En verlichting speelt daarbij een belangrijk rol. De praktische aard van verlichting in de woningbouw gaat hand in hand met het creëren van een huiselijke sfeer.

In de woningbouw worden inbouwspotjes gebruikt om sfeervol ruimtes te verlichten. Keukens, badkamers, hallen, patio’s maar ook woonkamers worden verlicht met spotjes. Smaak speelt hierbij een belangrijke factor. Daarom worden spotjes in allerlei soorten, kleuren en maten aangeboden.
Voorheen waren inbouwspotjes voor de woningbouw uitgevoerd met halogeenlampen. Deze halogeenspotjes waren veelal 12V met Gu5.3 fitting of 230V met Gu10 fitting. Tegenwoordig zijn deze inbouwspotjes er ook in LED uitvoering, zowel in 12V als in 230V. Deze retrofit LED lampen realiseren een energiebesparing van 80%.

Inbouwspotjes in natte ruimten, zoals de badkamer, zijn 12V spotjes . Voor deze 12V lampen is wel een trafo nodig. Voor andere ruimtes in de woningbouw zijn inbouwspotjes van 230V beschikbaar. Deze spots zijn rechtstreeks op 230V spanning aan te sluiten. Een trafo is dan niet meer nodig.

Discountlight biedt een breed assortiment aan (inbouw)spotjes aan in zowel traditioneel halogeen als energiezuinige LED spots in retrofit uitvoering. Alle lampen in ons assortiment zijn met zorg geselecteerd en bestaan uit A-merken of lampen met A-merk componenten. De hoogwaardige aluminium spotjes zijn er in geborsteld oppervlak, glanzende uitvoering, verschillende kleuren, rond of vierkant. Ook zijn deze inbouwspots verkrijgbaar met een draaibare kop en hebben een aantal de optie om gedimd te worden. Ook voor toebehoren als trafo’s en fittingen (Gu5.3 en Gu10) kunt u bij ons terecht.

Meer weten? Wij denken graag met u mee! Neem contact op met een van onze accountmanager via ons gratis telefoonnummer .