Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
Menu
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

VGL Elektro - KVC Genk

Wist je al dat wij een samenwerkingsverband hebben met Cosmicnode? Het slimme draadloze verlichtingsproject bij KVC Genk is hiervan een goed voorbeeld, waarbij een oplossing is geopperd, die erg handig is in gebruik met behulp van de Cosmicnode app en lichtschakelaars, en bovendien gepaard gaat met een eenvoudige inbedrijfsstelling. Dit project is uitgevoerd door installateur Werner van Genechten van VGL Elektro, die bij Cosmicnode aan de bel had getrokken. Onze rol? Het leveren van de benodigde high-bay armaturen, die samen met de Cosmicnode sensoren en software, een nieuwe duurzame invulling hebben gegeven aan de volleybal sporthal KVC Genk.

 

Klantvraag

KVC Genk was uitdrukkelijk op zoek naar een gebruiksvriendelijk en tegelijkertijd aanpasbaarlichtsysteem ter vervanging van de verouderde verlichtingsinstallatie. Een moderne twist, die de nodige voordelen met zich mee zou brengen op het gebied van gebruik. Het belangrijkste doel: de ervaringen van sporters en toeschouwers, nu en in de toekomst, verbeteren. Daarbij was de wens om te kiezen voor een duurzame oplossing die het energieverbruik in de sporthal fiks gaat verminderen.

 

Oplossing & Resultaat

Wat bij VGL Elektro de doorslag gaf voor Cosmicnode, zijn de minimale wijzigingen in de bestaande infrastructuur van de sporthal en het kosteneffectieve robuuste karakter van het pakket. Zo zijn er Noxion Ecowhite LED high-bays geïnstalleerd op de diverse lichtpunten, die goed tegen een stootje kunnen en een ingebouwde Cosmicnode sensormodule hebben.

Nu deze LED armaturen in de Cosmicnode app zijn gekoppeld, heeft KVC Genk al diverse malen een boeiende uitstraling gegeven aan activiteiten in de sporthal. Bijvoorbeeld heldere verlichting tijdens een volleybalwedstrijd op het veld in combinatie met gedimd licht bij de kijk- en zitgebieden, om de spelervaringen voor alle aanwezigen zo optimaal mogelijk te maken. Deze flexibele invulling van verlichting in een bepaalde zone heeft bovendien onnodig energieverbuik verminderd.Een robuuste high-bay, maar dan slimmer ...

In de volleybal sporthal van KVC Genk is enkel en alleen gebruik gemaakt van onze Noxion Ecowhite LED high-bays met een Cosmicnode sensor module.

Goed om te weten! Deze robuuste LED armaturen zijn zowel met als zonder de Cosmicnode sensor bij ons te bestellen.

Noxion Ecowhite LED High Bay 

Meer weten over Cosmicnode? Klik hier!

Alle verlichting op maat aanvraagbaar!

Neem dan contact op! Het aanvragen van professioneel lichtadvies is telefonisch snel en eenvoudig geregeld. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.00 uur en 17.00 uur. Je kunt ons bereiken via: 040-7676101