Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
Menu
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche


Banner


Vraag een offerte aan voor meer dan €5000,- en krijg 10% korting op Noxion LED verlichting!

Heb jij een mooie klus voor de boeg waar topkwaliteit LED verlichting bij nodig is? Vraag dan een offerte aan bij Discountlight! De hele maand april* is het namelijk projectmaand bij Discountlight! En dat betekent 10% korting op alle LED verlichting van Noxion, wanneer jouw offerte een waarde van €5000,- of hoger heeft. Pak deze kans met beide handen aan! Dan zorgen wij tijdens deze projectmaand voor een offerte met de beste LED producten, waar elke klant jarenlang mee vooruit kan.

 

Installateurs opgelet! Onze projectmaand actie loopt nog:

Stap 3

Neem contact met ons op
Wil je een offertevoorstel indienen voor de realisatie van een project? Neem dan contact met ons op! Dat kan telefonisch via +31 (0)40 767 61 01 of stuur een e-mail naar [email protected]. Ook kun je onderstaand contactformulier invullen, waarna wij jou zo spoedig mogelijk zullen bellen. 

Stap 3

Intakegesprek
Na jouw offerte-aanvraag volgt er een intakegesprek. Hierbij neemt één van onze accountmanagers contact op om jouw aanvraag te bespreken. Geef ons aan wat de specifieke wensen bij het project zijn en waar wij verder nog rekening mee kunnen houden bij het maken/voorbereiden van de offerte.

Stap 3

Ontvang ons offertevoorstel
Nadat wij alle benodigde informatie hebben verzameld, gaan we aan de slag met het maken van jouw offerte. Hierin zullen we zorgdragen voor het best mogelijke voorstel, met daarin uiteraard LED lampen, armaturen en eventuele accessoires van de hoogste kwaliteit en geheel passend bij de ruimte.Wil je meer informatie? Laat je nummer achter!

Liever zelf bellen? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:30 op telefoonnummer +31 (0) 40 767 61 01

 

 

 


 

Liever direct een accountmanager spreken?

 

Tom Ottenheijm

Accountmanager regio:
Zuid Nederland
T: +31 6 14321681

Marco Castermans

Accountmanager regio: Midden Nederland
T: +31 6 48443135

Bas van Rijt

Accountmanager regio:
België
T: +31 6 14321682

Arne Bouwmans

Accountmanager regio:
België
T: +31 6 43162694

Raymond Beekmans

Key Account Manager
Buitendienst
T: +31 6 24902999

Ronald Feller

Key Account Manager
Buitendienst
T: +31 6 24903017

 

 


 

 

Product 3

Professioneel advies bij elke projectaanvraag

Je kunt bij Discountlight niet alleen terecht voor een gedegen en professioneel lichtadvies. Ook ben je bij onze lichtexperts op het juiste adres voor lichtplannen en lichtcalculaties. Ondersteuning nodig op locatie bij een grootschalig of kleiner project? Ook dan staan we graag voor je klaar. Bij iedere projectaanvraag gaan we op secure wijze voor je aan de slag, zodat iedere ruimte een fraaie LED update krijgt. Hiervoor werken we op kantoor nauw met elkaar samen, zodat de hele procedure gestroomlijnd verloopt. Want het bieden van de beste service, dat is bij ieder project hetgeen waar we bij Discountlight naar streven. Dit doen we in combinatie met aantrekkelijk geprijsde producten van diverse internationale topmerken. En natuurlijk kun je ook altijd bij ons terecht bij vragen of onduidelijkheden.

Meer dan 1000 succesvolle projecten

Het afgelopen jaar hebben we een mooie bijdrage geleverd aan de realisatie van vele projecten. Uiteraard zijn we daar erg trots op. Want niet alleen was de eindklant tevreden over het resultaat. Ook hebben we er samen met menig installateur voor gezorgd dat de installatie van verschillende soorten LED lampen, LED armaturen en accessoires vakkundig is gegaan. Op onze showcase pagina maak je kennis met een aantal projecten die recentelijk zijn uitgevoerd. Hierbij ging het onder meer om LED verlichting voor kantoorpanden, winkels, showrooms en magazijnen. Al deze bedrijven zijn inmiddels voorzien van een energiezuinige en duurzame upgrade naar LED. Met de geïnstalleerde producten kunnen de klanten bovendien vele jaren vooruit en vallen energiekosten gemiddeld 70% lager uit. Bovendien levert LED ook een mooie bijdrage aan het verminderen van de CO2 uitstoot!

Product 3

 

*Actie loopt van vrijdag 1 april 2022 tot en met zaterdag 30 april 2022. | Offerte-aanvragen zijn geldig wanneer deze zijn ingediend tijdens de reeds genoemde data. | Het totale offertebedrag dient tijdens de actieperiode minimaal €5000,- te zijn. | Offertes die binnen de reeds genoemde termijn zijn ingediend hebben geen vervaldatum | 10% korting op Noxion producten geldt niet wanneer hetzelfde product reeds als actieproduct wordt gebruikt in een andere campagne. | Offertes boven de €5000 waar reeds korting op is gegeven zijn uitgesloten van deze actie