Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
Menu
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

Gegarandeerd de laagste prijsgarantie via onze Prijsknallers!

Wanneer je bij Discountlight een product koopt dat het label 'PRIJSKNALLER' heeft, dan ben je verzekerd van de laagste prijsgarantie! Prijzen van andere aanbieders online vergelijken hoef je dus niet meer te doen, want bij Discountlight ben je het meest voordelig uit. We willen jou als installateur graag altijd te blijven voorzien van goede en betaalbare LED lampen en LED armaturen van internationale topmerken zoals Noxion, Philips en Ledvance. Op deze manier besparen jouw klanten de nodige energiekosten en kunnen ze bovendien jarenlang vooruit met de beste producten.

Prijstopper

Hoe werkt het?

Onze lage prijzen zijn er speciaal voor jou als installateur! Daarom zijn wij dagelijks volop bezig om de prijzen bij al onze concurrenten te checken. Dat werkt als volgt: wanneer we elders een lagere prijs opmerken, dan wordt de prijs van hetzelfde product op onze website direct aangepast. Op deze manier bieden wij je altijd de beste prijzen bij een eerlijke concurrentie.

 

 

Wat moet ik precies doen?

Mocht je zelf op een andere website hetzelfde product vinden met een goedkopere prijs dan bij ons, dan word je daarvoor beloond! Je krijgt van ons het betreffende product namelijk voor dezelfde prijs als die van onze concurrent. Tevens geven we je als dank voor jouw tip een extra korting van 10%! Daarna betalen we het verschil tussen beide prijzen zo snel mogelijk aan je terug. Volg onderstaande drie stappen om jouw laagste prijsgarantie bij Discountlight claimen:

Stap 1 - Bekijk onze algemene voorwaarden en laat ons weten welk product het betreft. Stuur hiervoor een e-mail naar [email protected].

Stap 2 - Wij gaan direct de prijs voor je checken!

Stap 3 - Indien alles klopt, dan krijg je het verschil in prijs ten opzichte van de andere aanbieder zo snel mogelijk op jouw rekeningnummer teruggestort. Hierbij hanteren we dezelfde betaalwijze als bij jouw huidige order.

 

 

Algemene voorwaarden

Voorwaarden en richtlijnen

Wil je de laagste prijsgarantie bij Discountlight claimen? Dan dien je ons te laten zien dat de prijs van een artikel bij onze concurrent daadwerkelijk lager is. Maak een screenshot of een print van het product op de site waar je deze hebt gezien. Onze belofte als het gaat om het dagelijks geven van de laagste prijs garantie hangt samen met een aantal voorwaarden en richtlijnen. Deze staan in onderstaand overzicht.

Het komt regelmatig voor dat onze concurrenten hun producten met korting aanbieden of speciale stuntprijzen gebruiken. Wanneer in dat geval onze laagste prijs hoger uitvalt, is onze laagste prijsgarantie nog steeds geldig. 

Onze laagste prijsgarantie is ook geldig wat betreft prijzen van concurrenten die met hun (online) winkel eveneens in Nederland gevestigd zijn en hun shop runnen op basis van de wetten en belastingen die hier gelden. Tevens moet de betreffende winkel altijd bereikbaar zijn voor garantie en service. Deze voorwaarde is dus niet van toepassing wanneer vrije handelaren, buitenlandse winkels en/of particulieren een product voor een lagere prijs verkoopt.

Uiteraard is dat het geval! Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden, zoals eerder genoemd. In dit geval dient de concurrerende internetaanbieder eveneens in Nederland gevestigd te zijn. Ook dient de shop te worden gerund op basis van de wetten en belastingen die hier in Nederland gelden. Verder moet de internetaanbieder altijd bereikbaar zijn voor garantie en service. 

Voor Discountlight houdt dit in dat er een aantal zaken omtrent het product hetzelfde moeten zijn, zoals de producent, aanduiding en (technische) specificaties. Een andere belangrijke voorwaarde is dat het dient te gaan om dezelfde verpakking en/of verpakkingseenheid.

Indien je de prijs van een product op onze website vergelijkt met de prijs van een concurrent, dan is de voorwaarde dat beide prijzen gelijktijdig geldig dienen te zijn, alsmede dat de prijs van onze concurrent minimaal een dag geldig dient te zijn (geweest).

De prijsgarantie is geldig wanneer je een product daadwerkelijk bij een concurrent kunt kopen. Is het niet mogelijk om het product bij een concurrent te kopen, dan vervalt dus ook de betreffende prijs. Onze laagste prijs garantie is op dat moment dus niet van toepassing. 

Je hebt bij Discountlight het recht om tot 14 dagen na de aankoop van een product aanspraak te maken op onze laagste prijsgarantie.

Wanneer er concurrenten zijn die de door hen gekochte producten niet zelf verkopen, dan is onze laagste prijsgarantie niet van toepassing. Er bestaat in dit geval namelijk de mogelijkheid dat een concurrent een poging onderneemt om een groot aantal producten tegen gunstige voorwaarden via de laagste prijsgarantie te kopen, om deze vervolgens weer door te verkopen. Dit gaat op zijn beurt ten koste van onze klanten en dat willen we voorkomen.

Verlaagde prijzen die dienen voor een specifieke sale, seizoenssale of overige sale van een bepaald product zijn niet geldig binnen onze laagste prijsgarantie.

Een prijs van een product die wordt bepaald op een veiling en/of internetveilig, kan niet worden vergeleken worden met de voor iedereen geldende prijzen van alle prijs toppers op Discountlight.

Enkel wanneer een prijs van een concurrent daadwerkelijk aan alle klanten wordt aangeboden, dan is onze laagste prijsgarantie geldig. Dezelfde regel is van toepassing als het gaat om een duidelijke weergave van de prijs op het betreffende product of het winkelschap waarin het product ligt. Tevens dient de prijs minimaal een dag geldig te zijn. Vanzelfsprekend gelden de prijzen van onze producten dagelijks voor iedereen. Wanneer een concurrent ervoor kiest om de prijs van een product alleen voor een bepaalde groep klanten te laten gelden, dan doen wij daar niet aan mee. Wij vinden namelijk dat persoonlijke aanbiedingen niet in verhouding staan met het geven van een laagste prijs garantie. Die is er bij Discountlight voor alle klanten!

Het belangrijkste aan onze laagste prijsgarantie is uiteraard de prijs van de speciaal geselecteerde PRIJS TOPPER producten die wij aanbieden. Is er een bepaalde prijs ontstaan omdat een concurrent ook een prijsgarantie op het product heeft gezet, dan kan deze voorwaarde bij Discountlight niet meer worden toegepast.

Bij Discountlight hanteren we het principe: „Altijd de laagste prijs via onze PRIJSKNALLERS''. Onze concurrentie biedt hun klanten geregeld bonussen aan of een soortgelijk voordeel, dat bijvoorbeeld is gebaseerd op de hoogte van een bepaalde omzet. Dat principe kan niet worden gehanteerd bij specifieke producten en is om die reden dus ook niet van toepassing voor onze laagste prijsgarantie.