Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche
Please wait, adding to cart...

Philips TL-D Xtreme Secura (MASTER)

Registreer of log in om gebruik te maken van onze lage prijzen.

  Catalogus nummer Product Verpakkingsaantal
Philips MASTER TL - D Secura Xtreme 58W - 840 Koel Wit | 150cm
110372 Philips MASTER TL - D Secura Xtreme 58W - 840 Koel Wit | 150cm 25
Philips MASTER TL - D Secura Xtreme 36W - 840 Koel Wit | 120cm
155458 Philips MASTER TL - D Secura Xtreme 36W - 840 Koel Wit | 120cm 25
Philips TL-D Xtreme Secura (MASTER)

Beschrijving Philips TL-D Xtreme Secura (MASTER)

Geen glassplinters

De lampen in deze Philips TL-D Xtreme Secura MASTER serie staan bekend om hun stevigheid en betrouwbaarheid. Ze zijn namelijk uitgerust met een beschermende coating. Deze 'hoes' houdt in geval van breuk de glas en lampcomponenten bij elkaar. Zo wordt onder meer voorkomen dat de splinters van het glas schade veroorzaken en komen er ook geen giftige kwikdampen vrij, welke slecht zijn voor de gezondheid.

Verschillende lengtes

Je kunt in deze serie kiezen uit Xtreme Secura lampen van 59 of 120 centimeter. De kleurtemperatuur is 4000 Kelvin, wat in de praktijk een koel wit licht afgeeft. Dit is een kleurtemperatuur die onder meer bevorderljk is voor de concentratie en focus. 4000 Kelvin is verder een natuurlijk en prettig licht. Met 79.000 branduren hebben deze Secura TL buizen een bovengemiddelde levensduur. Verder is deze fluoriserende TL veriichting uitgerust met een G13 lampvoet, schijnt de lichtbundel 360 graden rond en is de buis van T8 formaat. Je hebt voor het aansluiten een voorschakelapparaat nodig. Ook is deze verlichting in combinatie met de juiste VSA te dimmen.  

Toepassingsgebieden

Qua toepassingsgebied zijn deze Xtreme Secura MASTER lampen vooral geschikt voor plaatsen en omgevingen waar glassplinters de procesgang kunnen verstoren en invloed kunnen hebben op de veiligheid van producten en mensen. Denk daarbij aan de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Verder voldoen deze lampen aan HACCP-voorschriften. 

Upgrade naar LED

Op zoek naar een energiezuinige variant van deze Xtreme Secura buis? Kies dan voor de LED TL lamp. Deze duurzame LED verlichting gaat langer mee en is bovendien milieuvriendelijker. LED verlichting bevat geen kwik en andere giftige stoffen. Discountlight beschikt over een ruim assortiment aan LED TL verlichting, in verschillende lengtes en kleurtemperaturen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Your request has been successfully sent!

Our sales team will now contact you shortly. Together with you, we will collect your data and talk about your personal advantages. Thank you for your trust!

We are sorry

Unfortunately you can only request a quotation if you are an installer or a company. You can always use the special tier discounts for our products.