Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
Menu
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

Philips PL-C 4-Pin (MASTER)

11 results

Registreer of log in om gebruik te maken van onze lage prijzen.

Beschrijving Philips PL-C 4-Pin (MASTER)

Spaarlampen van Philips zijn nog steeds zeer gewild. Hoewel door de tijd heen er efficiëntere lampen met LED technologie op de markt zijn gekomen, is de Philips spaarlamp nog steeds tot wel 75% efficiënter dan conventionele gloeilampen. Daarbij zijn de spaarlampen ook zeer economisch voordelig. De Philips PL-C Master spaarlamp met een 4-pin fitting is geen uitzondering op deze regel. Met hun voordelige prijs, relatief laag energieverbruik en een levensduur van 10.000 uur, zijn de Philips PL-C Master spaarlampen gereed voor de toekomst!

Lichtkleuren & lichtopbrengst
De Philips Master spaarlampen zijn verkrijgbaar met verschillende lichtkleuren die elk een andere sfeer brengen naar je ruimte. Dit varieert van spaarlampen met een zeer warm witte kleurtemperatuur (2700-3000K) die een zacht en comfortabel licht brengen tot koel witte kleurtemperaturen (4000K) die productiviteit en alertheid verhogen.

Bij de Philips Master spaarlampen kun je ook kiezen hoeveel licht ze opbrengen. Bij de Philips PL-C Master 4-Pin spaarlampen in deze groep geldt: hoe hoger de wattage, hoe hoger de lichtopbrengst (uitgedrukt in Lumen). Dit gaat van 600 Lm bij een 4-Pin spaarlamp van 10W tot wel 1800 lm bij een 4-Pin spaarlamp van 26W.

Handige info
De Philips PL-C Master spaarlamp is berust met een 4-pin fitting. Dit betekent dat de spaarlampen gebruikt worden in combinatie met een elektronisch voorschakelapparaat. Het gebruik van een elektronisch voorschakelapparaat zorgt ervoor dat er nog efficiënter gebruik gemaakt wordt van energie. Ben je geïnteresseerd in meerdere hoeveelheden van de Philips PL-C Master 4-Pin spaarlamp? Neem contact op met onze klantenservice voor een offerte!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...