Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
Menu
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

Philips LEDtube Food (MASTER)

4 results

Registreer of log in om gebruik te maken van onze lage prijzen.

Beschrijving Philips LEDtube Food (MASTER)

De Philips Food LEDtube LED buis behoort tot een van de energiezuinigste vervangers van de conventionele T8 TL buizen. De LED buizen in deze groep zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben ieder ook een ander vervangend wattage. Zo vervangen deze Philips LED buizen conventionele buizen van 90cm, 120cm en 150cm die respectievelijk 30W, 36W en 58W gebruiken. Door de overstap op LED kun je tot wel 72% besparen op je energiekosten. Daarnaast gaan deze LED TL buizen 50.000 uur mee wat betekent dat je lang plezier zult hebben van de LED verlichting!

 

MASTER serie | Food
LED TL verlichting uit de Master serie van Philips staat bekend voor de unieke combinatie van een hoge kwaliteit licht en een luxe uitvoering. Met de Philips Master serie ben je verzekerd van natuurgetrouwe kleurweergaves en een lange levensduur waardoor je dus lang kan genieten van deze LED TL buizen. De LED buizen in deze groep hebben de label “Food” omdat ze speciaal ontworpen zijn voor het optimaal verlichten van voedsel. De LED buis is berust met een kleurcode 833, wat de juiste kleurtemperatuur is om voedsel een zo aantrekkelijk mogelijke uitstraling te geven.

Goed om te weten
De Philips MASTER LEDtube komt met een G13 fitting. Daarnaast werkt deze LED tube op een conventioneel (elektromagnetisch of EM) voorschakelapparaat. Dat betekent dat de LED buis een LED starter nodig heeft om te werken. Deze is voor het gemak inbegrepen. Ben je van plan meerdere Philips LED buizen te bestellen of heb je meer advies nodig over de Food LED buis? Neem contact met ons op; we staan je graag van dienst!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...