Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

 

Philips LED Armaturen

Al vele decennia is Philips een grote naam op het gebied van verlichting. Waar Frederik Philips en zijn zoon Gerard Philips in 1891 begonnen met het kleinschalig produceren van gloeilampen, is het assortiment van Philips vandaag de dag zeer breed en divers. Bovendien is Philips ook een toonaangevende naam als het gaat om innovatie en ontwikkeling van nieuwe LED verlichting. En dat geldt zonder meer voor alle LED armaturen die Philips op de markt heeft gebracht. Hierbij gaat het niet alleen om verschillende formaten aan duurzame en efficiënte Philips LED panelen, maar ook om hoogwaardige kwaliteit accessoires en LED drivers. Vanwege het lage vermogen staat ieder Philips armatuur garant voor een hoge energiebesparing, vergeleken met zijn conventionele tegenhanger. Bovendien is er voor iedere ruimte en situatie een LED oplossing te verkrijgen via Discountlight. Op deze pagina kun je kiezen uit de beste LED producten van Philips. Allen voorzien van een lange all-in garantie en een milieuvriendelijk karakter.

 
Philips logo

 

 


Overal een passende LED oplossing!

Of het nu gaat om een groot magazijn, een kapsalon, een kantoorpand of een operatiekamer in een ziekenhuis. Voor iedere ruimte biedt Philips een geschikt LED armatuur. Een mooi voorbeeld hiervan zijn Philips UGR<19 LED panelen, die dankzij hun lage verblindingswaarde uitermate geschikt zijn voor scholen en kantoren. Een ander voorbeeld van de veelzijdigheid van het assortiment aan Philips LED armaturen, zijn de diverse LED breedstralers. Waar de kleinste modellen ideaal zijn om onder meer een buitenplaats te verlichten, zijn de grotere exemplaren in staat om zelfs van grote hoogte een sportveld of bouwterrein zeer effectief en helder te verlichten. Ook mogen sectoren zoals de horeca en retail niet worden vergeten. En daar passen op zijn beurt LED inbouwspots, LED downlights en/of LED wandlampen met een warm/sfeervol licht goed bij. Omdat Philips continue bezig is met het verbeteren en verbreden van zijn productassortiment, zal het scala aan duurzame mogelijkheden op het gebied van LED alleen maar blijven toenemen. Met een Philips LED armatuur maak je op meerdere vlakken een uitstekende keuze, die voor vele jaren garant staat voor een duurzame en milieuvriendelijke toekomst.

De voordelen van Philips LED verlichting

Als installateur neem je met de naam Philips kwaliteit mee naar ieder project. Na het plaatsen van de betreffende armaturen op locatie, hoef je er in sommige gevallen ruim 30 jaar niet meer naar om te kijken. Waar je normaliter een soortgelijk conventioneel product na gemiddeld twee tot vijf jaar alweer zou moeten vervangen, gaat LED vanwege zijn onderhoudsvrije karakter aanzienlijk langer mee! Met als gevolg dat jouw klanten, naast het besparen van de al eerder genoemde energiekosten, verzekerd zijn van kostenverlaging als het gaat om het vervangen van de verlichting. Ook zijn er binnen de grote familie van Philips LED armaturen meerdere extra opties beschikbaar, die voor nog hogere besparingen zorgen. DALI dimbare Philips LED armaturen bijvoorbeeld, of Philips LED armaturen met een bewegingssensor, schemerschakelaar en/of noodverlichtingsunit. En wat te denken van Philips LED armaturen met een zeer hoge kleurweergave (90-99Ra), waardoor kleuren tot leven komen. Neem ook eens een kijkje bij het aanbod aan Philips LED spaarlampen en Philips LED TL buizen. Ook hier kun je vanzelfsprekend op hoge kwaliteit producten rekenen, zoals je dat van een internationaal topmerk als Philips mag verwachten.