Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche
Philips CoreLine BWC120
Inclusief Sensor
Inclusief Sensor
  • Ja
  • Nee

Philips CoreLine BWC120

4 results

Registreer of log in om gebruik te maken van onze lage prijzen.

Beschrijving Philips CoreLine BWC120

Om veiligheid en sfeer te creëren, is de Philips CoreLine BWC120 de perfecte toevoeging aan je pand. Deze efficiënte LED wandlamp is zeer geschikt als verlichting voor woonwijken, industrie en beveiliging. Door het gebruik van LED technologie, kan de Philips Coreline BWC120 een hoge lichtopbrengst realiseren met een veel lager verbruik van energie. Daarnaast zal je door de gemiddelde levensduur van 75.000 branduren lang kunnen genieten van de CoreLine LED wandlamp. De BW120 LED wandlamp is verkrijgbaar in een witte of zwarte behuizing. Daarnaast kun je kiezen voor een BWC120 LED wandlamp met schemerschakelaar.

Sensor
Twee van de vier Philips CoreLine BWC120 wandlampen in deze groep zijn berust met een schemerschakelaar. Wanneer zij schemer detecteren, gaan zij automatisch aan. Zo maken de LED wandlampen nóg efficiënter gebruik van energie en is het ook bevorderlijk als beveiliging tijdens de avond.

Montage
De LED wandlampen zijn met twee schroeven eenvoudig monteerbaar aan de wand. Bij CoreLine BWC120 is een montagehoogte van 3-5 meter aan te bevelen. Dit komt door de hoge lichtopbrengst van 1800 lm. Wil je liever een wandarmatuur die lager geplaatst kan worden? Bekijk dan de Philips CoreLine BWC110. Deze heeft een kleiner formaat en een lagere Lumen waarde, waardoor een lagere montagehoogte wordt aanbevolen.

Garantie
Bij Discountlight bieden we voor de Philips CoreLine BWC120 LED wandlamp een garantie van 3 jaar. Ben je geïnteresseerd in een offerte voor meerdere hoeveelheden van het LED wandarmatuur of heb je verder advies nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we helpen je graag verder!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...