Advies of informatie nodig? +31 (0) 40 767 61 01 (ma-vr 8:00 - 17:00)

Over ons

Discountlight.com is een groothandel in verlichting en levert lichtbronnen, armaturen en onderdelen uitsluitend aan installateurs. Wij beschikken voornamelijk over lichtbronnen van Noxion, Philips en Osram. Daarnaast bieden wij een breed assortiment A-merk componenten die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Verder adviseren wij klanten die op zoek zijn naar alternatieve lichtbronnen die het best aansluiten bij ieders keuze.

Onze werkwijze

Ons voornaamste doel is om inkoopvoordeel te bieden aan installateurs. Wij kopen onze producten grootschalig in en werken samen met internationale grossiers. Hierdoor kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden en onze klanten altijd de voordeligste prijs bieden. Daarnaast hanteren wij een snelle levertijd. Producten die tijdens werkdagen voor 16.00 uur besteld zijn, worden in vrijwel alle gevallen dezelfde dag nog verstuurd. Ligt een product niet op voorraad, dan streven wij ernaar deze binnen vijf werkdagen te leveren. Wij doen zaken met DPD en andere gespecialiseerde transporteurs die een snelle levering garanderen en de kwaliteit van bezorgen waarborgen.

Waar je ons kunt vinden

Discountlight.com is opgericht in 2006 en sinds februari 2019 gevestigd in Helmond. Wat begon als een kleine onderneming, is in de loop der tijd uitgegroeid tot een goedlopend en professioneel bedrijf met duizenden tevreden klanten in Nederland en België.

Discountlight.com BV
Schootense Dreef 27
5708 HZ Helmond

Klantenservice

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of heeft u een vraag? Neem dan gratis contact met ons op via +31 (0) 40 767 61 01 of bekijk onze contactpagina. Onze professionele medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur klaar om u persoonlijk te adviseren. Om een totaalbeeld van ons assortiment te krijgen, bent u van harte welkom op onze vestiging in Helmond. De koffie staat voor u klaar!

Voor meer informatie over onze producten, levertijden en bestellingen, kunt u kijken tussen de veelgestelde vragen (FAQ).

Voor retour verzendingen

Retouren s.v.p. verzenden naar onderstaand adres, onder vermelding van uw retournummer.

Sanders Fritom
T.a.v. Discountlight.com
Jagersveld 12
5405 BW Uden

Graag Discountlight en uw retournummer op alle dozen vermelden. Vermeld ook even uw bedrijfsnaam en adres zodat we kunnen zien waarvan de retour afkomstig is.

Overige gegevens

Rabobank IBAN: NL42 RABO 01 37 40 79 47
BIC-code: RABONL2U
BTW-nummer: NL8172 13 351 B 01
KVK-nummer: 171 966 77

Algemene voorwaarden gedeponeerd te Eindhoven