Advies of informatie nodig? +31 (0) 40 767 61 01 (ma-vr 8:00 - 17:00)

Over ons

Discountlight.com is een groothandel in verlichting en levert lichtbronnen, armaturen en onderdelen aan installateurs. Wij beschikken voornamelijk over lichtbronnen van Philips en Osram en bieden een breed assortiment A-merk componenten die voldoen aan hoge normen. Tevens adviseren wij klanten die op zoek zijn naar alternatieve lichtbronnen bij hun keuze.

Onze werkwijze

Onze missie is om inkoopvoordeel te bieden aan installateurs. Wij kopen onze producten grootschalig in en werken samen met internationale grossiers. Hierdoor kunnen we de kosten zo laag mogelijk houden en onze klanten de beste prijzen bieden. Daarnaast hanteren wij een snelle levertijd. Producten die tijdens werkdagen voor 16.00 uur besteld zijn, worden normaliter binnen 24 uur geleverd. Ligt een product niet op voorraad, dan streven wij ernaar deze binnen vijf werkdagen te leveren. Wij doen zaken met DPD en andere gespecialiseerde transporteurs die een snelle levering garanderen en de kwaliteit waarborgen.

Waar je ons kunt vinden

Discountlight.com is opgericht in 2006 en gevestigd in lichtstad Eindhoven. Wat begon als een klein bedrijf, is in de loop der tijd uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met duizenden tevreden klanten in Nederland en België.

Discountlight.com BV
Esp 401
5633 AJ Eindhoven

Klantenservice

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of heeft u een vraag, neem dan gratis contact met ons op via +31 (0) 40 767 61 01 of bekijk onze contactpagina. Onze professionele medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur klaar om u persoonlijk te adviseren. Om een totaalbeeld van ons assortiment te krijgen, bent u daarnaast van harte welkom op onze vestiging in Eindhoven.

Voor meer informatie over onze producten, levertijden en bestellingen, kunt u kijken tussen de veelgestelde vragen (FAQ).

Voor retour verzendingen

Retours s.v.p. verzenden naar het volgende adres, onder vermelding van uw retournummer.

Sanders Fritom
T.a.v. Discountlight.com
Jagersveld 12
5405 BW Uden

Graag Discountlight en uw retournummer op alle dozen vermelden. Vermeld ook even uw bedrijfsnaam en adres zodat we kunnen zien waarvan de retour afkomstig is.

Overige gegevens

Rabobank IBAN: NL42 RABO 01 37 40 79 47
BIC-code: RABONL2U
BTW-nummer: NL8172 13 351 B 01
KVK-nummer: 171 966 77

Algemene voorwaarden gedeponeerd te Eindhoven