Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
Menu
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

Beschrijving Osram Parathom Pro G53 AR111 12V | Dimbaar

Ontdek de evolutie van de bekende Parathom serie: Parathom Pro. Osram Parathom Pro is zodanig geoptimaliseerd dat, naast een efficiënt gebruik van energie en een lange levensduur, een uitstekende kleurweergave gerealiseerd kan worden.

Osram Parathom Pro G53
De Osram Parathom Pro G53 LED spots zijn energie-efficiënte vervangers van conventionele G53 spots. Deze LED spots genieten een uitstekende licht kwaliteit. Dit komt door hun uitstekende kleurweergave van 90-99 Ra en nauwkeurige selectie van alleen de beste LED chips. Naast een uitstekende licht kwaliteit, zijn ze uitgerust met andere voordelen die alleen mogelijk zijn door hun LED integratie. Zo gaan ze tot wel 40.000 uur mee en kun je er tot wel 84% energie mee besparen vergeleken met hun halogene tegenhanger. De kans is daarom groot dat je een groot verschil gaat zien in je maandelijkse energiekosten.

Toepassingsgebied
Door hun uitstekende reproductie van kleur en smalle stralingshoeken, varierend tussen 24D en 40D, zijn ze uitermate geschikt voor gebruik als accentverlichting of algemene verlichting in winkels, de horeca, musea en showrooms. Daarbovenop kunnen ze gedimd worden, waardoor je extra controle hebt over het bepalen van de sfeer in je ruimte. Er zijn zelfs G53 LED lampen in deze groep uitgerust met GlowDim technologie. Door het gebruik van meerdere LED’s en kleurtemperaturen kan er traploos gedimd worden naar een extra warm witte kleurtemperatuur (2000K).

12V
De G53 LED spots werken op 12V. Dit betekent dat je een transformator nodig hebt om deze LED lampen succesvol aan te sluiten op de netstroom.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...