Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
Menu
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche
Noxion LED Spot Leda IP44
Wattage
Kleur behuizing
Wattage
  • 6
  • 8
Kleur behuizing
  • Aluminium
  • Wit

Noxion LED Spot Leda IP44

2 results

Registreer of log in om gebruik te maken van onze lage prijzen.

Beschrijving Noxion LED Spot Leda IP44

De Noxion LED spots Leda zijn premium-inbouwspots die veel licht uitstralen en tevens je ruimte een elegante look verschaffen. Deze Noxion inbouwspots van de Leda serie komen als directe vervanger van conventionele halogeen inbouwspots die gebruik maken van 65W. Met een energieverbruik van 6W, bespaar je met de LED versie 91% vergeleken met de conventionele verlichting! Het gebruik van LED verlichting heeft ook andere voordelen. Zo is het zeer milieuvriendelijk doordat het geen gebruik maakt van schadelijke stoffen zoals kwik en heeft het een zeer lange levensduur van maar liefst 50.000 branduren.

 

Bescherming tegen de elementen
  De Noxion Leda LED inbouwspots zijn opgewassen tegen een aantal verschillende elementen. Zo heeft de Noxion Leda LED inbouwspot een IP-waarde van IP44. Dit betekent dat het beschermd is tegen vaste objecten groter dan 1 mm zoals kabels en daarnaast beschermd is tegen spatwater. Met de Leda inbouwspot hoef je dus geen zorgen hoeft te maken over onderhoud.

 

Functioneel design
  De Noxion LED inbouwspots Leda zijn verkrijgbaar in een aluminium finish en een witte finish. Daarnaast zijn deze LED inbouwspots voorzien van een sierrand voor een elegante afwerking op systeem-, stuc en gipsplafonds. Daarbij wordt er ook gebruik gemaakt van gestandaardiseerde zaagmaten (83mm) voor een eenvoudige installatie. Ook zijn deze inbouwspots kantelbaar, waardoor je ze eenvoudig als accentverlichting kan gebruiken.

 

Uitstekend licht- en kleurweergave
  De Leda inbouwspots zijn berust met een uitstekende lichtkwaliteit. Met een CRI-weergave van 90-99, ben je ervan verzekerd dat objecten op de best mogelijke manier weergegeven worden. Dit is met name geschikt voor juweliers, maar ook spuitcabines, tekenruimtes en etalages. Verder zijn de Leda LED inbouwspots van Noxion dimbaar, waardoor je zelf de sfeer van je ruimte kunt bepalen! De Noxion Leda LED inbouwspots komen in een extra warm witte kleurtemperatuur (2700K) die een warme en gezellige uitstraling geven aan je ruimte!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.