Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
Menu
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

Noxion LED Spot Gimba IP44

2 results

Registreer of log in om gebruik te maken van onze lage prijzen.

Beschrijving Noxion LED Spot Gimba IP44

De Noxion LED spots Gimba zijn premium-inbouwspots die veel licht uitstralen en tevens je ruimte een elegante look verschaffen. Deze Noxion inbouwspots van de Gimba serie komen als directe vervanger van conventionele inbouwspots die gebruik maken van 65W. Doordat de Noxion LED inbouwspots maar 6W gebruiken, kun je een energiebesparing realiseren van 91%! De Noxion Gimba LED inbouwspots zijn opgewassen tegen een aantal verschillende elementen. Zo heeft de Noxion Gimba LED inbouwspot een IP-waarde van IP44. Dit betekent dat het beschermd is tegen vaste objecten groter dan 1 mm zoals kabels en daarnaast beschermd is tegen spatwater. Dit, gecombineerd met een lange levensduur zorgt ervoor dat je met de Gimba inbouwspot geen zorgen hoeft te maken over onderhouds of vervangingskosten.

 

Functioneel design
  De Noxion LED inbouwspots Gimba zijn verkrijgbaar in een aluminium finish en een zand-witte finish. De sierrand om de Gimba LED inbouwspots zorgen voor een elegante afwerking op systeem-, stuc en gipsplafonds. Daarbij wordt er ook gebruik gemaakt van gestandaardiseerde zaagmaten (74mm) voor een eenvoudige installatie.

 

Uitstekend licht- en kleurweergave
  De Noxion Gimba inbouwspots zijn berust met een uitstekende lichtkwaliteit. Met een CRI-weergave van 90, ben je ervan verzekerd dat objecten op de best mogelijke manier weergegeven worden. Dit is dan ook een groot voordeel voor gebruik in juweliers, maar ook spuitcabines, tekenruimtes en etalages. Verder zijn de Gimba LED inbouwspots van Noxion dimbaar, waardoor je zelf de sfeer van je ruimte kunt bepalen! De Noxion Gimba LED inbouwspots komen verder met een UGR waarde (mate van verblinding) van UGR<16. Dit betekent dat ze volgens de Europese richtlijnen in alle ruimtes toegepast kunnen worden zonder ongemak te bezorgen aan de mensen in de ruimtes.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...