Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche
Noxion LED Paneel Ecowhite 30x120cm | UGR <19
Kleurcode
Kleurcode
  • 830 Warm wit
  • 840 Koel wit
  • 865 Daglicht wit

Noxion LED Paneel Ecowhite 30x120cm | UGR <19

6 results

Registreer of log in om gebruik te maken van onze lage prijzen.

Beschrijving Noxion LED Paneel Ecowhite 30x120cm | UGR <19

De kwaliteit van Noxion

Deze Noxion Ecowhite V2.0 LED Panelen zijn een mooie toevoeging aan het steeds groter wordende assortiment van duurzame Noxion LED panelen! Ze maken onderdeel uit van de succesvolle Ecowhite serie. Met een Noxion Ecowhite V2.0 LED paneel ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit, een hoge lichtopbrengst én een scherpe aanschafprijs, die zich binnen no-time alweer heeft terugverdiend.

Start met energie besparen

Deze Ecowhite LED panelen van Noxion zijn de LED vervangers van conventionele TL armaturen van 2x28W. Zelf hebben deze LED panelen een vermogen van 36W. Hierdoor bespaar je dus ruim 36% aan energiekosten. Tevens zorgt het A+ energielabel voor een snelle terugverdientijd. Kortom: een Noxion LED Ecowhite V2.0 paneel is een uitstekende investering!

Zuinig en flexibel

De innovatieve LED technologie van deze Noxion Ecowhite LED panelen zorgt onder andere voor een lange levensduur. Zo heb je maximaal 15 jaar profijt van de ruim 30.000 branduren. Dat betekent ook dat onderhouds- en vervangingskosten al die tijd niet aan de orde zijn. Nog meer besparingen dus! Deze LED Panelen zijn zeer eenvoudig in standaard systeemplafonds van 30x120cm in te bouwen. Qua toepassingsgebied zijn deze Noxion producten geschikt voor onder andere gangpaden tot kantines. Ze komen verder uitstekend tot hun recht in kantoren en klaslokalen. Dat heeft vooral te maken met de verblindingsgraad van UGR <19.

UGR <19

Wat betekent UGR<19 eigenlijk? Dat leggen we graag aan je uit. Het zit zo: Nederlandse werkplekken, waaronder kantoren en leslokalen, moeten zich tegenwoordig houden aan een Europese normering omtrent verlichting. Dat betekent onder meer minimale eisen voor lichtopbrengst of de verblindingsgraad (NEN 12464-1). Dat garandeert het comfort van werknemers en bezoekers. Deze Noxion Ecowhite V2.0 LED Panelen hebben de maximale verblindingsgraad van UGR <19, wat noodzakelijk is voor een kantoor- en/of schoolomgeving.

Warm wit, koel wit en daglicht

Je kunt kiezen uit drie verschillende kleutemperaturen. Te weten;

Warm wit licht (3000 Kelvin). Deze kleurtemperatuur is uitermate geschikt voor hallen en gangpaden, alsmede voor wachtruimtes en trappenhuizen. Voordelen van warm wit licht zijn het uitnodigende/warme karakter en een breed toepassingsgebied.

Koel wit licht (4000 Kelvin) heeft qua licht een natuurlijke en tegelijkertijd aangename tint. Bovendien is 4000K goed voor de hersenactiviteit, concentratie en focus van werknemers. Om die reden zijn LED panelen van 4000K bij uitstek geschikt voor scholen en kantoren.

Daglicht (6500 Kelvin) is een kleurtemperatuur die zoals de naam al zegt, overeenkomt met natuurlijk daglicht. LED Panelen van 6500K zijn ideaal in ruimtes waar details en kleuren erg belangrijk zijn, zoals een operatiekamer, tandartspraktijk, laboratorium of drukkerij. Alles in de betreffende ruimte moet perfect zichtbaar kunnen zijn.

Eenvoudige installatie

Deze Noxion LED panelen zijn zeer gemakkelijk te installeren. Je kunt ze rechtstreeks op de netstroom (220-240V) aansluiten. Ook is het mogelijk om meerdere panelen tegelijk aan te sluiten. Hiervoor heb je wel de nodige accessoires nodig, zoals een aansluitkabel.

  • Klik hier om alle Noxion accessoires te bekijken. 
  • Klik hier voor ons assortiment van (Wieland / Euro) kabels en splitters

3 jaar all-in garantie

Bij Discountlight hechten we veel waarde aan het leveren van een goede service. Daarom krijg je bij de aanschaf van deze Noxion LED Panelen 3 jaar all-in garantie. Heb je een vraag/opmerking over dit product? Aarzel dan niet en neem dan contact met ons op! Onze deskundige adviseurs helpen je graag verder.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...