Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

Noxion LED Lichtlijnen

 

Maak op deze pagina kennis met de diverse Noxion LED lichtlijnen. Deze flexibele en efficiënte armaturen zijn een zeer praktische lichtoplossing in zowel nieuwe als bestaande situaties, waar jouw klanten op meerdere manieren van profiteren. De mogelijkheden zijn zeer divers, waardoor je zelfs na de installatie nog veranderingen kunt aanbrengen aan de huidige situatie, waaronder een andere gradenbundel of het plaatsen van meer of juist minder armaturen. Onze lichtexperts helpen je graag met het maken van een plan op maat voor het de toepassing van de Noxion NX-line en EasyTrunk. 

 

NX-line

Noxion NX-line

De NX-line van Noxion is dé flexibele en innovatieve LED oplossing voor een breed scala aan ruimtes, zoals supermarkten, bouwmarkten, evenementenhallen, fabriekshallen, magazijnen en winkels. Bovendien kun je zelf bepalen hoeveel licht je nodig hebt en hoe lang je de totale lijn wil maken. Binnen deze range zijn er diverse mogelijkheden qua samenstelling. Je kunt deze duurzame armaturen aan een plafond bevestigen, of eventueel ophangen via een handig pendelsysteem. Daarnaast zijn deze flexibele armaturen verkrijgbaar in meerdere wattages en gradenbundels. Een ander voordeel is dat je kunt wisselen van prismatische kap, waardoor je tussentijds de gradenbundel kunt wijzigen. Wij kunnen exact voor je berekenen hoeveel NX-line armaturen er nodig zijn in een bepaalde situatie. Mocht er meer ruimte tussen de armaturen zitten, dan kan dit worden opgevuld met blindplaten.


Voordelen van de Noxion NX Line

 

Stap 1

Verkrijgbaar in verschillende
wattages en lichtbundels

Stap 2

Zeer eenvoudige
en snelle installatie

Stap 3

Op vele plekken een
zuinig LED armatuur


Noxion EasyTrunk

Bespaar tijd en geld met de Noxion EasyTrunk armaturen! Deze LED verlichting bevestig je eenvoudig en snel in bestaande lichtsystemen. Hierdoor kun je bij jouw klant vele meters aan conventionele TL verlichting vervangen voor deze duurzame en zuinige EasyTrunk LED variant. Een groot voordeel is dat je het huidige trunking systeem volledig intact kan laten. Deze 150cm lange Noxion armaturen zijn onder meer compatibel met: RIDI VLG-T5, TRILUX T5E, ZUM Tecton, TTX200, TTX400, VEKO PNR en Siteco-Dus. Tevens zijn er binnen de EasyTrunk familie diverse opties beschikbaar met een interne noodverlichtingsunit van 4 uur. Dankzij de 72.000 branduren zijn jouw klanten voor een behoorlijk lange periode verzekerd van topkwaliteit LED armaturen, met een helder en natuurlijk koel wit licht. Wil je meer weten over alle mogelijkheden omtrent de EasyTrunk producten van Noxion? Neem dan contact met ons op!

Noxion Easytrunk

 

 

Voordelen van de Noxion EasyTrunk

 

Stap 1

72.000 branduren (L80B10)
en 5 jaar garantie

Stap 2

Vervang snel en eenvoudig tot
wel 24 armaturen per uur

Stap 3

Een energiebesparing van
gemiddeld 70%

 

 


 

Installeer de EasyTrunk in slechts 3 eenvoudige stappen

 

Noxion Easytrunk

Stap 1: Klik de oude/bestaande verlichting los van het armatuur 

Noxion Easytrunk

Stap 2: Klik de Noxion EasyTrunk lichtlijn(en) in het armatuur

Noxion Easytrunk

Stap 3: Klaar! Het besparen van energie kan direct beginnen!


 

Reeds afgerond project met Noxion LED Lichtlijnen

 

retail
utiliteit
woningbouw