Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
Menu
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

Noxion LED Highbays | HACCP

6 results

Registreer of log in om gebruik te maken van onze lage prijzen.

Beschrijving Noxion LED Highbays | HACCP

De Noxion LED Highbay Pro HACCP zijn industriële pendelarmaturen die alle voordelen van LED technologie combineren met de expertise van Noxion. Bij Discountlight kun je Noxion LED High Bays in vele varianten vinden. Dit varieert van High Bays met verschillende hoogtes in lichtopbrengst en verschillende dimtechnieken. Dit maakt de Noxion LED High Bays of pendelarmaturen zeer veelzijdig en toepasbaar op verschillende omgevingen.

100.000 branduren

De Noxion LED High Bays zijn efficiënte vervangers van conventionele en inefficiente 250/400 armaturen waarmee je tot wel 50% kunt besparen op je energiekosten. Daarnaast hebben de LED High Bays een enorm lange levensduur van 100.000 uur (= ruim 33 jaar) en een IP waarde van IP66, wat ze volledig water en stofdicht maakt waardoor je ook geen zorgen hoeft te maken over onderhoud en ze daarnaast buiten kan gebruiken.

Toepassing & HACCP compatibiliteit

De Noxion LED Highbay Pro HACCP is uitermate geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld magazijnen, hallen, productieruimten met hoogtes van 4 tot 14 meter. Dit komt door de hoge lichtopbrengst die bij de meest krachtige Noxion High Bay in deze groep maar liefst 24.000 Lumen bedraagt. Daarnaast zijn deze LED High Bays HACCP compatibel. HACCP is een voedselveiligheidssysteem waarmee de veiligheid van ons voedsel gewaarborgd wordt. Deze High Bays zijn zo veilig voor gebruik in de voedselindustrie.

Dimbaar

Alle LED High Bays in deze groep zijn dimbaar. Dit kan echter bereikt worden op twee manieren. Zo zijn er 1-10V dimbare opties die een vermindering van je verlichtingskosten en energieverbruik kunnen bevorderen. Ook zijn er Noxion HACCP LED High Bays met een DALI systeem. DALI is een internationale standaard van communicatie tussen lichtregelaars en lichtbronnen waarmee je het hele verlichtingssysteem kunt bedienen. De voordelen van dimmen met een DALI systeem, is dat het zelfs nóg efficiënter is dan reguliere LED High Bays. Daarnaast is het met DALI makkelijker om individuele lichtbronnen in een groter systeem te controleren en in te stellen naar individuele smaak.

Service
Op de Noxion LED Highbay Pro HACCP bieden wij bij Discountlight een garantie van 5 jaar. Heb je eventueel interesse in een offerte voor grotere hoeveelheden van de Noxion High Bays, of heb je nog verder advies nodig? Neem contact op met ons; wij staan je graag te woord!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...