Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

 

 

 

 

 

 

LED Railspot TRIXIE

Overstappen naar LED met Noxion

Noxion Catalogus

Noxion armaturen en lampen - Filosofie

People

Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van de juiste LED verlichting en een correcte toepassing van licht een positief effect heeft op het welzijn van mensen.

Planet

Wij verlagen de wereldwijde CO2-uitstoot door duurzame en efficiënte LED producten aan te bieden met een laag energieverbruik en een lange levensduur.

Profit

Dankzij een hoge kwaliteit-prijsverhouding en optionele services op technisch vlak, geven wij onze partners een aantrekkelijk concurrentievoordeel.

Process

En met een zorgvuldig uitvoeringsproces van het eerste ontwerp tot productie en logistiek, leveren wij optimale resultaten vanuit een breed kwaliteitskader.


Noxion Armaturen

Noxion staat bekend om zijn duurzame, efficiënte en betrouwbare LED-verlichting. Deze kenmerken zijn duidelijk terug te vinden in al hun producten. De materialen worden met uiterste zorgvuldigheid geselecteerd, en de nieuwste LED-technologieën worden toegepast. Het ultieme doel is om hoogwaardige LED-verlichting betaalbaar te maken voor iedereen, en tegelijkertijd de levensduur te maximaliseren. Bovendien biedt Noxion de zekerheid van een energiezuinige toekomst, met potentiële besparingen tot wel 90% in vergelijking met conventionele verlichting. Of het nu voor thuisgebruik is of voor zakelijke toepassingen, Noxion biedt passende oplossingen voor elke situatie en ruimte. Het is dan ook geen verrassing dat Noxion al jarenlang het snelstgroeiende lichtmerk in Europa is. Steeds meer bedrijven vertrouwen op de dagelijkse prestaties van Noxion LED-verlichting. Ontdek op deze pagina het uitgebreide assortiment aan LED-producten en maak de overstap naar Noxion.

Multifunctionele LED verlichting

Noxion's LED-verlichting is uiterst veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Bovendien voldoen al hun armaturen aan de vereiste CE, EMC, RoHs, ENEC, TUV en GS certificeringen. Dit biedt de zekerheid dat je altijd een verstandige en betrouwbare keuze maakt! Elk Noxion product wordt geleverd met een allesomvattende garantieperiode van 3 tot 5 jaar. Na een moeiteloze installatie van een Noxion armatuur hoef je er jarenlang niet meer naar om te kijken. Je begint niet alleen vanaf de eerste dag met het besparen op energiekosten, maar bespaart tevens voor een lange tijd op vervangings- en onderhoudskosten. Noxion LED-armaturen hebben een indrukwekkende levensduur en gaan in een gemiddelde productieomgeving (60 uur per week) tot wel 30 jaar mee! Bovendien streeft het ontwerpteam voortdurend naar verbeteringen in elke productlijn. De focus ligt op het aanbieden van een breder scala aan specificaties en opties. Zo zijn er diverse kleurtemperaturen beschikbaar voor elk LED-armatuur. Daarnaast biedt Discountlight Noxion LED panelen met een UGR<19 waarde, die specifiek geschikt zijn voor scholen en kantoren. Ook zijn er krachtige Noxion LED High-bays, beschikbaar, die in magazijnen en productiehallen met grote hoogtes nog steeds een maximale lichtopbrengst genereren. Ongeacht de bedrijfstak kun je met Noxion LED-verlichting in diverse omgevingen uitstekende resultaten behalen, van de horeca tot de industrie, van de detailhandel tot de zorgsector.


De groene missie

Naast het voortdurende streven om de beste LED-verlichting op de markt te bieden, besteedt Noxion aanzienlijke inspanningen aan milieu- en klimaatverbeteringen. Duurzaamheid heeft hierbij de hoogste prioriteit. Het ontwikkelen van energiezuinige LED-oplossingen die niet alleen voldoen aan de huidige Europese wet- en regelgeving, maar ook aan toekomstige normen, speelt een cruciale rol. Op deze manier draagt Noxion bij aan het verminderen van de wereldwijde CO2-uitstoot. LED-verlichting is een eenvoudige en effectieve manier om duurzaamheid te bevorderen en aanzienlijk te besparen op energiekosten. Daarom blijft het hele Noxion-team zich volledig inzetten om bij te dragen aan alle klimaatdoelstellingen. Door te kiezen voor betaalbare LED-verlichting van Noxion, draag je actief bij aan een schonere wereld. Dit is een missie die Noxion dagelijks nastreeft, met het oog op het welzijn van toekomstige generaties. Doe mee en help de groene inspanningen van Noxion tot een succes te maken via Discountlight!