Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
Menu
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

Noxion Armaturen

Best in class lighting

Het Nederlandse verlichtingsmerk Noxion specialiseerde zich aan het begin van deze eeuw in de verkoop van verlichting en verkoopt nu zijn eigen producten van hoge kwaliteit. Sinds 2015 levert het merk Noxion Lighting aan Europese verlichtingsgroothandels. Het belangrijkste doel van Noxion is om klanten te helpen bij het vinden van de juiste verlichting die aan al hun behoeften voldoet. De producten van Noxion zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de Europese normen. Met LED verlichting biedt Noxion duurzame producten die tot 90% energie besparen in vergelijking met conventionele verlichting en die een lange levensduur hebben. De producten hebben ook een garantie van 3 tot 7 jaar, omdat vertrouwen en betrouwbaarheid voor Noxion belangrijke punten zijn naar klanten toe.

De filosofie van Noxion 

Aarde

Het verminderen van de CO2-uitstoot is de belangrijkste doelstelling van Noxion. Dit wordt mogelijk gemaakt door het lage energieverbruik en de lange levensduur van hun LED-producten.

Mensen

 De hoge kwaliteit van LED verlichting draagt bij aan het dagelijkse comfort van mensen. Noxion vindt het belangrijk om ervoor te zorgen dat de verlichting op de juiste manier wordt geïnstalleerd.

Processen

Noxion heeft meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van management. Dankzij een nauwgezet uitvoeringsproces, van ontwerp tot productie en logistiek, zorgt het merk ervoor dat de verlichting aan de eisen van zijn klanten voldoet.

Innovatie

Noxion streeft ernaar om innovatieve en duurzame LED verlichting te produceren. Met een hoge kwaliteit-prijsverhouding en uitstekende technische ondersteuning biedt het merk een kwaliteitservaring aan haar klanten.


Ontdek meer over Noxion !

Overstappen naar LED met Noxion

Noxion Catalogus

Ontdek de website van Noxion

Noxion, duurzamere LED verlichting die beter is voor het milieu

Noxion is een merk dat zich richt op het leveren van de beste LED  verlichting. De missie van het merk is om verlichting te produceren die een duurzame bijdrage levert aan het milieu en een groenere planeet. De term 'duurzaamheid' is erg belangrijk bij de productie van Noxion producten. Om energiezuinige LED-lampen te produceren, moeten we voldoen aan de Europese regelgeving. Dit betekent ook produceren met het oog op de toekomst van de generaties na ons.

 

Op deze manier helpt Noxion de wereldwijde C02-uitstoot te verminderen. Door over te stappen van conventionele verlichting naar LED verlichting verbruik je aanzienlijk minder energie en bespaar je geld. Als je kiest voor kwalitatieve en betaalbare Noxion LED verlichting draag je actief bij aan een groenere planeet. Wacht niet en stap over op LED om bij te dragen aan duurzaamheid en tegelijkertijd geld te besparen!