Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 22:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

Lichtberekening aanvragen

Your request has been successfully sent!

Our sales team will now contact you shortly. Together with you, we will collect your data and talk about your personal advantages. Thank you for your trust!

We are sorry

Unfortunately you can only request a quotation if you are an installer or a company. You can always use the special tier discounts for our products.


Door een lichtberekening op maat te laten creëren heeft u inzichtelijk hoe u uw werkplek zo duurzaam en efficiënt mogelijk kunt verlichten. Hierbij wordt er rekening gehouden met het aantal Lux die de ruimte nodig heeft en het aantal armaturen die er nodig zijn om als basis van deze lichtbronnen te fungeren. Bij het maken van een lichtberekening houden wij rekening met het doel van de verlichting en de kenmerken van de ruimte. Op basis van de benodigde lichtsterkte bepalen we hoeveel lichtarmaturen en -bronnen er nodig zijn.

Met meer dan 12 jaar ervaring zijn we experts op het gebied van energiezuinige en winstgevende lichtoplossingen.

Wilt u meer weten? Of wilt u dat we vrijblijvend een lichtberekening voor u maken? De experts bij Discountlight kunnen u, de installateur, als geen ander ondersteunen in het maken van lichtberekeningen.

Mail uw aanvraag naar [email protected]