Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
Menu
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

Ledvance Armaturen

Power Through Light

 Sinds 2016 is Ledvance een van de toonaangevende merken op de verlichtingsmarkt. Wat producten van Ledvance zo succesvol maakt, is niet alleen de kwaliteit van het licht, maar ook de energieopbrengst. Ledvance heeft verschillende series van LED lichtbronnen en LED armaturen, waardoor je uit veel verschillende soorten verlichting kunt kiezen voor je projecten. De verlichting van dit Duitse merk is eenvoudig te installeren en kan aan elk gebouw aangepast worden: kantoren, woningen, winkels en nog veel meer.  De armaturen van Ledvance leveren hoge prestaties en hebben de nieuwste LED technologie, zodat ze duurzamer zijn en daardoor ook beter voor het milieu. Bovendien hebben ze een IP classificatie van IP65 - IP67, waardoor ze bestand zijn tegen elke weerstype (water- en stofdicht). Daarnaast zijn ze zelfs bestand tegen vandalisme en andere schokken (beschermingsklasse IK).

 


Bij Discountlight hebben we een breed scala aan verlichting van Ledvance, waardoor je altijd wel de perfecte verlichting vindt die op al je behoeften aansluit. Heb je nog vragen? Onze lichtexperts staan klaar om je te adviseren en je te helpen bij je projecten!

OSRAM WORDT LEDVANCE

Osram, oospronkelijk gevestigd in München, was de leider op de verlichtingsmarkt. In 2016 richtte het Duitse bedrijf Ledvance op, dat een breed scala aan LED verlichting van hoge kwaliteit op de markt brengt. De focus op LED verlichting komt door nieuwe regelgeving van de Europese Unie die verlichting die kwik bevat verbiedt. Dit betekent dat traditionele TL lampen niet meer gebruikt zullen worden.

 

Nieuw merk: Ledvance

Maar Ledvance heeft hier het antwoord op. Het merk maakt LED verlichting die duurzamer én efficiënter is. Om de overstap voor professionals gemakkelijker te maken, gaat alle verlichting nu verder onder de naam Ledvance. Nu biedt Ledvance LED alternatieven aan voor de traditionele verlichting die eenvoudig te installeren is en op iedereens behoeften aansluit.