Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

 

LEDVANCE LED Armaturen: veelzijdig en duurzaam

De naam LEDVANCE behoort inmiddels al lang en breed tot de grootste ter wereld op het gebied van LED verlichting. Het van origine Duitse merk timmert hard aan de weg en is momenteel wereldleider in innovatieve verlichting en genetwerkte verlichtingsoplossingen (smart verlichting). Deze fraaie prestatie is onder meer te danken aan het gebruik van moderne en geavanceerde technologieën op het gebied van LED verlichting. Hierdoor zijn de diverse LED armaturen van LEDVANCE elk van zeer hoge kwaliteit. 

 
Ledvance logo


Continue in beweging

Dat er wereldwijd ruim 9000 werknemers actief zijn bij LEDVANCE, toont eens te meer aan dat dit merk zich internationaal kan meten met de absolute top. Aandacht voor details is één van de redenen waarom LEDVANCE LED armaturen voor talloze ruimtes, sectoren en toepassingen een geschikte keuze zijn. Illustratief hiervoor zijn de diverse waterdichte LED Montagebalken van LEDVANCE. Deze armaturen zijn uitvoerig getest op het kunnen weerstaan van stoffen als ammoniak, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals stallen en bepaalde fabrieksomgevingen. Andere kernwaarden van een LEDVANCE LED armatuur zijn een lange levensduur, hoge lichtopbrengst en extra opties zoals doorvoerbedrading, een DALI systeem of een noodverlichtingsunit. Om de beste LED verlichting op de markt te blijven brengen, is het assortiment aan LEDVANCE LED armaturen continue in beweging. Productlijnen worden doorlopend verbeterd en waar mogelijk worden vernieuwde en innovatievere productseries ontworpen. Een mooi voorbeeld daarvan is LEDVANCE LED straatverlichting. Deze armaturen bieden in elke stad, elk dorp of andere gelegenheid in de buitenlucht een efficiënte LED oplossing met een duurzaam karakter.

De voordelen van LEDVANCE LED Breedstralers

Of het nu gaat om het verlichten van een groot sportcomplex, een industriehal, een reclamebord langs een snelweg of een buitenplaats op een privéterrein. Een LEDVANCE LED Breedstraler levert overal de beste prestaties. Een levensduur van ruim 70.000 branduren is in het assortiment van LEDVANCE LED Breedstralers absoluut geen uitzondering. Daarnaast zijn deze opbouwarmaturen voorzien van de beste materialen en bestaat er de mogelijkheid tot opbouwmontage dankzij de flexibele montagebeugel. Zo kun je als installateur op en top maatwerk leveren aan iedere klant. Ook ben je bij Discountlight aan het juiste adres als het gaat om LEDVANCE LED Breedstralers met een bewegingssensor. Kijk ook kritisch naar de grootte van de stralingshoek en wanneer symmetrisch of juist asymmetrisch licht het meest geschikt is voor de ruimte waar de LED Floodlight geplaatst gaat worden. Ook in dat opzicht valt er met LEDVANCE genoeg te kiezen. Laat je informeren over deze topkwaliteit LED armaturen door onze accountmanagers en ervaar zelf het installatiegemak. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen voor meerdere LEDVANCE LED Breedstralers? Ook dat is bij Discountlight geen enkel probleem!