Advies of informatie nodig? +31 (0) 40 767 61 01 (ma-vr 08:00 - 17:30)

LED bulb A Vorm

Philips MasterLED MV 230V Dimtone

De MASTER LEDspot DimTone levert warmwit licht en de kleurtemperatuur wordt, zoals halogeen- en gloeilampen, warmer naarmate er gedimd wordt: de lichtkleur verschuift van warmwit (2700K) naar zeer warmwit (2200K) bij volledig dimmen.

Deze spot biedt tevens energiebesparingen, minimale onderhoudskosten en een lange levensduur.

Door zijn kleurtemperatuur van 2200K bij het laagste dimniveau is hij ideaal voor horecatoepassingen waarbij een hoog comfort en warme sfeer belangrijk zijn, zoals restaurants, bars, toiletten en lobby's.

Door het zeer warmwitte licht onder gedimde omstandigheden worden verdere efficiëntie en energiebesparingen verkregen.

De MASTER LEDspot DimTone biedt werkelijk dimmen met hoge prestaties en combineert een maximale compatibiliteit met dimmers (ondersteunt 95% van de normale faseaansnijdimmers) met dimprestaties van topklasse (soepel dimverloop, dieper dimniveau, één dimmer voor meerdere lampen

Ruime keus, Led retrofit lampen

Anno 2012 is de productie van gloeilampen gestopt en verwacht is dat in 2017 de productie van halogeenlampen ook zal stoppen. Voor elke gloeilamp is nu een Led alternatief voor handen.

De gloeilamp ,

Kogellamp , Kaarslamp, reflectorlamp, Parlamp, Globelamp, koelkastlamp. Alle traditionele lampen kunnen vervangen worden en kan direct bespaard worden tot wel 80%. Verkrijgbaar helder, mat.

Philips MasterLED bulb, led par, ledlustre, candle,

Verkrijgbaar met een schroeffitting e27 of e14, en werkt direct op 230V.