Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

Insectenbestrijdingslampen

2 results

Registreer of log in om gebruik te maken van onze lage prijzen.

Beschrijving Insectenbestrijdingslampen

Effectief tegen insecten

Insectenlampen zijn een uitstekend hulpmiddel om ervoor te zorgen muggen en insecten uit een ruimte verdwijnen. Dat werkt als volgt: insecten zijn gevoelig voor het zwarte UV licht van een insectenlamp, waardoor de insecten richting de lamp vliegen. Wanneer ze te dichtbij komen, worden ze geëlektrocuteerd door de behuizing van de insectenlamp, waar 3000 Volt op zit. De dode insecten vallen vervolgens in een lade, die je om de zoveel tijd kunt legen. Dit houdt de lamp mooi schoon.

Verschillende groottes

Je kunt bij Discountlight kiezen uit insectenlampen met een verschillend bereik. Van 20 tot 150m2. Het is afhankelijk van de grootte van de ruimte en je eigen wensen welke lamp het meest geschikt is. De UV lampen in het armatuur hebben een vermogen van 20 Watt per stuk.

Veilig en flexibel

De binnenlampen van een insectenlamp verbruiken slechts 20W per stuk. De ophangketting zorgt ervoor dat je de lamp op een veilige manier kunt verplaatsen en/of ophangen.

Geen schadelijke UV-stralen

Met het gebruik van een insectenlamp draag je een steentje bij aan een schoner milieu. Dat komt omdat deze lampen geen schadelijke UV-stralen en stoffen zoals kwik afgeven. Het is daarom een veilige en energiebesparende oplossing voor het bestrijden van muggen, vliegen en motten.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...