Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
 • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
 • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
 • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
 • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
 • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche
Please wait, adding to cart...

Elektrische Terrasverwarmer

Elektrische Terrasverwarmer
Wattage

Vind de juiste producten met de volgende filters:

Wattage

Registreer of log in om gebruik te maken van onze lage prijzen.

  Catalogus nummer Product Verpakkingsaantal
Plein Air Lamp voor Elektrische Warmtelamp Soleado 2000W
245482 Plein Air Lamp voor Elektrische Warmtelamp Soleado 2000W 4
Plein Air Elektrische Terrasverwarmer Soleado Elektrik 1500
237149 Plein Air Elektrische Terrasverwarmer Soleado Elektrik 1500
Elektrische Terrasverwarmer

Beschrijving Elektrische Terrasverwarmer

Maak via Discountlight je terras extra gezellig en comfortabel met een elektrische terrasverwarmer. Profiteer bij onze duurzame en zuinige modellen van diverse voordelen zoals;

 • Infrarood technologie 
 • Zeer lage verblindingsgraad
 • Moderne en stevige uitstraling
 • Geschikt voor buitengebruik
 • Montage tegen muur of parasol 
 • Ruim 7500 branduren
 • 1 jaar all-in garantie

Comfortabel

Kortgolvige infrarood halogeen stralers met een speciaal ontwikkelde wolfraam gloeidraad zorgen ervoor dat onze elektrische terrasverwarmers direct warmte afgeven en berust zijn met een hoog bereik. Er kan een oppervlakte tot ruim 19m² worden verwarmd. Bovendien worden je ogen niet verblind wanneer je per ongeluk in de terrasverwarmer kijkt. Bij deze modellen is dat niet het geval! Je kunt dus optimaal genieten van het comfort dat deze lampen te bieden hebben. 

Sterk en flexibel

De stijlvolle en compacte behuizing met duurzaam ontwikkelde poedercoating zorgt ervoor dat deze elektrische terrasverwarmers voor langere tijd hun kwaliteit en functionaliteit behouden. Dat heeft onder andere te maken met de IP55 waarde. Dit getal geeft aan dat de armaturen gesloten zijn, maar goed beschermd tegen stof en bestand tegen sproeiend water (12,5 l/min). Dat maakt deze terrasverwarmers van Discountlight perfect geschikt voor buitengebruik. Bijvoorbeeld op het terras van een kroeg, in de binnentuin van een restaurant of gewoon in je eigen tuin of terras. Geniet in het bijzijn van goed gezelschap van extra warmte, zodat je 's avonds extra lang buiten kunt blijven zitten. 

Lange levensduur

Bij de aanschaf van deze elektrische terrasverwarmers krijg je een muurbeugel en armklem geleverd. Dat maakt het mogelijk om deze terraslampen aan een muur of een parasol vast te maken. Installatie is bovendien erg makkelijk! Andere voordelen zijn de ruim 7500 branduren (= maximaal 15 jaar) en het vervallen van onderhoudskosten. Ook hoor je deze terrasverwarmers niet of nauwelijks wanneer ze aan staan. Als klap op de vuurpijl krijg je van Discountlight 1 jaar all-in garantie. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Your request has been successfully sent!

Our sales team will now contact you shortly. Together with you, we will collect your data and talk about your personal advantages. Thank you for your trust!

We are sorry

Unfortunately you can only request a quotation if you are an installer or a company. You can always use the special tier discounts for our products.