Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

Waar kan Discountlight je mee helpen?

Bij Discountlight staan we voor iedereen klaar als het gaat om het verlenen van de beste service. Onze lichtexperts en accountmanagers beschikken niet alleen over een uitgebreide (technische) kennis, wat betreft lichtbronnen en armaturen, maar kunnen je ook ondersteunen en adviseren bij de installatie van producten. Maar onze dienstverlening gaat nog verder. Heb je een lichtplan of lichtcalculatie op maat nodig voor jouw project? Laat dit maar aan Discountlight over! En uiteraard leveren wij altijd de beste LED verlichting van diverse topmerken op de gewenste locatie. 


Discountlight banner

Service

 

We staan voor je klaar!

Heb je als installateur zijnde een mooie klus op locatie, maar wil je bij de voorbereiding en/of uitvoering ervan graag hulp? Denk dan aan Discountlight! Klik hier om kennis te maken met ons team van deskundige lichtexperts en adviseurs. Heb je behoefte aan extra kennis en advies op locatie? Ook dat is geen enkel probleem. Onze accountmanagers komen graag langs om alle mogelijkheden te bespreken. Een ander groot voordeel is dat je bij Discountlight kunt rekenen op een razendsnelle verzending van de beste LED producten, van topmerken als Noxion, Philips en Ledvance. Zo kom je bij iedere klant extra goed voor de dag! Voor iedere ruimte hebben leveren wij de geschikte LED verlichting.

 

Heb je onze showcase pagina al gezien? Hierop kun je diverse foto's bekijken van projecten waarbij wij bij hebben ondersteund in de vorm van advies, een lichtcalculatie of lichtplan. Uiteraard is alle LED verlichting ook van ons afkomstig.


Populaire LED producten

 


 

Lichtcalculatie

Hierbij berekenen onze lichtexperts zeer vakkundig en precies hoeveel licht er in een bepaalde ruimte nodig is. Daarbij wordt er door ons ook kritisch gekeken naar regelgeving en vereisten voor verlichting. Heb je voor jouw project(en) behoefte aan een professionele lichtcalculatie? Laat het ons dan weten!

Lichtplan

Bij het maken van een lichtplan bespreekt onze accountmanager alle eisen en wensen die er voor een project zijn. Aan de hand daarvan wordt de meest geschikte LED verlichting gekozen en wordt specifiek gekeken naar elementen als kleurtemperatuur, lichtopbrengst en functionaliteit. 

Advies op maat

Ben je op locatie bezig met de installatie van verlichting en kom je er niet uit? Of heb je advies nodig over bepaalde producten die je ergens wil plaatsen? Dit zijn enkele voorbeelden van dingen waar wij je bij kunnen helpen. Maar onze service gaat veel verder! Zelfs tot na de oplevering van jouw klus.

Neem contact op

Je kunt ons van maandag tot vrijdag op verschillende manieren bereiken! We staan voor je klaar van 08:00 tot 17:30. Kunnen we je ergens mee helpen? Laat dan van je horen en bel ons op 040-7676101 of vul het contactformulier in op onze website. In dat geval hoor je zo spoedig mogelijk van ons!

 


Discountlight

Kies je voor Discountlight, dan kies je voor ...

Discountlight is niet jouw typische groothandel en dat willen wij ook niet zijn! Wij streven ernaar om jou als installateur te voorzien van de beste kwaliteit A-merk LED verlichting en conventionele verlichting tegen een altijd scherpe prijs. Onze eigen lichtexperts helpen je graag verder bij ieder type project met persoonlijke service en technisch advies. Zo realiseer jij een lichtoplossing die tot in de puntjes past bij de verwachtingen van jouw klant. Onverwacht te weinig voorraad? Door ons enorme magazijn wordt jouw bestelling snel geleverd. Interesse in onze diensten? LED’s have a drink! Meer weten over wat Discountlight voor jou kan betekenen en wie je hiervoor kunt benaderen?