Advies of informatie nodig? +31 (0) 40 767 61 01 (ma-vr 08:00 - 17:30)

Waterdichte armaturen voor een spotprijs

De naam Poseidon zegt het al; deze armaturen zijn volledig waterdicht! Noxion Poseidon Pronox IP66 zijn speciaal ontworpen voor buitengebruik of in vochtige ruimtes. Op deze plekken dienen lichtbronnen goed beschermd te zijn tegen vochtigheid. Bent u benieuwd wat deze armaturen speciaal maakt? Bekijk de video en lees meer om achter alle kwaliteiten van deze armatuur te komen!Water en Stofdicht!

De Poseidon Pronox is water en stofdicht. Het eerste cijfer geeft de bescherming tegen vaste delen weer zoals zand en stof. Het tweede cijfer omvat de bescherming tegen vloeibare stoffen zoals water. Doordat het een IP waarde heeft van IP66 kan het geïnstalleerd worden op vochtige en stoffige plekken zoals magazijnen, parkeergarages en wasstraten.

Vandalisme-beschermend armatuur!

LED waterdichte armaturen kunnen geïnstalleerd worden in meerdere gebieden. Ze zijn vaak terug te vinden op openbare plekken waar ze eenvoudig bereikbaar zijn. Dit heeft als gevolg dat deze armaturen kwetsbaar zijn tegen vandalisme of ongelukken. Het is dus wenselijk dat ze beschermd zijn tegen impact. De Noxion Poseidon Pronox IP66 heeft een IK waarde van 8 op een schaal van 1 tot 10. Uw klant is dan verzekerd van een armatuur die tegen een stootje kan!


Standaard doorvoerbedrading.

Een van de handige kenmerken van de Poseidon Pronox IP66 is dat ze uitgerust zijn met doorvoerbedrading. Hiermee kunt u snel en eenvoudig meerdere armaturen in een lichtlijn verbinden.


Maten & kleurtemperaturen

Deze LED waterdichte armaturen zijn beschikbaar in lengtes van 60cm, 120cm en 150cm. Daarnaast kunnen ze worden aangeschaft in de kleurtemperaturen 4000K en 6500K.


Optioneel: DALI & Noodverlichtingsunits

De Poseidon Pronox IP66 bevat ook modellen die geplaatst kunnen worden in een DALI systeem of kunnen dienen als noodverlichting.


Heeft u een waterdicht armatuur nodig? Dan bent u bij Discountlight op de aangewezen plek. Wij hebben een breed scala aan waterdichte armaturen die geplaatst kunnen worden in vochtige ruimtes! Meer weten? Neem dan contact met ons op!