Advies of informatie nodig? +31 (0) 40 767 61 01 (ma-vr 08:00 - 17:30)

Op zoek naar Helvar RoomSet?

Bij Discountlight doen wij er alles aan om uw werk als installateur makkelijker te maken. Daarom verkopen wij Helvar’s RoomSet. Deze sensor kunt u verbinden aan meerdere DALI armaturen die u vervolgens kan bedienen met een handige app. Met deze set is het mogelijk om alle Dali armaturen in 1 ruimte te koppelen. De complete set bestaat uit een Multisensor, Dali voeding en een draadloos bedieningspaneel.

 

Installatie

De installatie en configuratie van het systeem is snel en eenvoudig. U sluit de multisensor aan op een lijn met DALI dimbare verlichting. Vervolgens downloadt u de RoomSet app. De Multisensor en de app vormen de kern van de installatie. De sensor kan via Bluetooth verbinding maken met de RoomSet app. Hiermee kunnen alle DALI componenten groeperen en functionaliteiten toekennen.

 

Plug en play

Binnen RoomSet kunt u ieder aanstuurbaar bedieningspaneel, sensor en DALI armatuur vinden. Dit gebeurt direct zodra u het systeem de eerste keer inschakelt. U hoeft geen laptop te gebruiken. Alles is makkelijk bedienbaar via de RoomSet app die u kan openen via uw Android Tablet.

Helvar RoomSet

Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van de app heeft u geen training nodig. Met een drag-and-drop functie kunt u eenvoudig een ruimte configureren. Ook kunt u een configuratie kopiëren naar een andere ruimte waardoor u nog meer tijd bespaard tijdens een installatie.

 

Heeft u interesse om de Helvar RoomSet toe te passen voor een project? Neem dan contact op met onze salesteam!

Neem contact op!