Advies of informatie nodig? +31 (0) 40 767 61 01 (ma-vr 08:00 - 17:30)

Bent u op zoek naar lichtontwerp op maat?

Of u nu online zoekt naar een creatief lichtmodel of een inspirerend lichtplan, bij Discountlight bent u aan het juiste adres. Onze hoogwaardige lichtontwerpers kunnen u ondersteunen bij het maken van een gedegen lichtberekening. Wij adviseren al jarenlang voor onze opdrachtgevers over het gebruik van licht in het interieur. Samen met u bedenken wij een lichtontwerp op maat die aansluit bij de technische mogelijkheden van uw project.


Licht is onmisbaar bij een prettige werksfeer!
Licht is een cruciaal deel van architectuur. Onzichtbaar, tot het op een object op een oppervlakte valt. Wij kunnen hiermee een veel dynamiek en sfeer neerzetten die zorgt voor een prettige werksfeer. Bij het inrichten van een ruimte is licht een cruciaal onderdeel. Het zorgt voor betere zichtbaarheid van het interieur en al haar vormen, materialen en kleuren. Het opstellen van een lichtontwerp op maat is niet eenvoudig. De ontwikkelingen rondom techniek creëert weliswaar een wereld aan nieuwe mogelijkheden, maar zijn ook technisch uitdagend. Lichtontwerp op maat vraagt niet alleen architectonische inzicht maar ook kennis over psychologie, kunst, kleur en nog veel meer. De toegevoegde waarde van onze lichtontwerpers is daarmee onmisbaar bij ieder project.


Bespaar geld met een gedegen lichtberekening
Met deskundige lichtberekening kunt u ervoor zorgen dat verlichting in uw project optimaal tot hun recht komen. Bij het maken van een lichtberekening houden wij rekening met het doel van de verlichting en kenmerken van de ruimte. Op basis van de benodigde lichtsterkte bepalen we hoeveel verlichtingsarmaturen er nodig zijn. Met een goed berekend lichtplan kunt u kwaliteit leveren aan uw klanten. Met vele jaren ervaring in de verlichtingsindustrie is Discountlight een expert op het gebied van energiezuinige en slimme lichtoplossingen.


Meer weten? Neem contact met ons op!
Discountlight helpt u graag bij het ontwerpen van een gratis lichtplan. Onze klanten hoeven hiervoor slechts een plattegrond aan te leveren van de ruimte met de juiste maten en het type plafond. Vervolgens zullen onze vakspecialisten u compleet ontzorgen op het gebied van lichtontwerp op maat. Wilt u een lichtontwerp op maat laten berekenen? Neem dan gerust contact op met ons via calculatie@discountlight.com. Onze collega’s zullen zo snel mogelijk op u reageren. Mocht u toch liever iemand willen spreken? Dan mag u ons ook bellen via: 040 7676106.