Advies of informatie nodig? +31 (0) 40 767 61 01 (ma-vr 08:00 - 17:30)

2BA

Per 26-3-2020 heeft Discountlight.com haar leveringsprogramma uitgebreid met producten van Noxion B.V. De productdata van Noxion is ingedeeld volgens ETIM productklassen en voorzien van kenmerkwaarden. 
 
De GLN van Noxion B.V. is 8719227000008. Indien u de data van Discountlight.com B.V. al opgenomen heeft in uw selectieprofiel dan hoeft u geen actie te ondernemen.

Over Noxion
Noxion is opgericht in de lichtstad Eindhoven en heeft de afgelopen 20 jaar de focus gelegd op het garanderen van kwaliteit verlichting die niet alleen vandaag maar ook morgen voldoet aan de Europese wet- en regelgeving. Door de hoge kwaliteit en lange levensduur die door Noxion gegarandeerd wordt, is er een korte terugverdientijd verzekerd met een garantie tot maar liefst 7 jaar zodat gebruikers van de producten er zeker van kunnen zijn dat de investering zichzelf terugverdient.
 
Noxion biedt verschillende LED panelen aan voor kantoren, conferentiezalen, de gezondheidszorg, stallen, industrie, logistiek en woningbouw. De LED panelen van Noxion zijn gemaakt van hoogwaardige onderdelen. Door de lage verblindingsgraad (UGR) in combinatie met een hoge lichtopbrengst zijn ze perfect voor plaatsen waar veel licht benodigd is zoals op werkplekken. Dankzij de geïntegreerde LED technologie zijn ze zeer energiebesparend en hebben ze een lange levensduur.
 
Met Noxion als onze leverancier en partner kunnen wij op elk gewenst moment kant-en-klare verlichtingsoplossingen aan de markt aanbieden. Wij zorgen ervoor dat de juiste hoeveelheid producten altijd op voorraad zijn en dat we de juiste service en ondersteuning aanbieden.

Bekijk hier Noxion producten!