Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

Ben je op zoek naar een lichtontwerp op maat?

Of je nu online zoekt naar een creatief lichtmodel of een inspirerend lichtplan, bij Discountlight ben je aan het juiste adres. Onze hoogwaardige lichtontwerpers kunnen je ondersteunen bij het maken van een gedegen lichtberekening. Wij adviseren al jarenlang voor onze opdrachtgevers over het gebruik van licht in het interieur. Samen met jou bedenken wij een lichtontwerp op maat die aansluit bij de technische mogelijkheden van jouw project.

 

Licht is onmisbaar bij een prettige werksfeer!
Licht is een cruciaal deel van architectuur. Onzichtbaar, tot het op een object op een oppervlakte valt. Wij kunnen hiermee een veel dynamiek en sfeer neerzetten die zorgt voor een prettige werksfeer. Bij het inrichten van een ruimte is licht een cruciaal onderdeel. Het zorgt voor betere zichtbaarheid van het interieur en al haar vormen, materialen en kleuren. Het opstellen van een lichtontwerp op maat is niet eenvoudig. De ontwikkelingen rondom techniek creëert weliswaar een wereld aan nieuwe mogelijkheden, maar zijn ook technisch uitdagend. Lichtontwerp op maat vraagt niet alleen architectonische inzicht maar ook kennis over psychologie, kunst, kleur en nog veel meer. De toegevoegde waarde van onze lichtontwerpers is daarmee onmisbaar bij ieder project.

 

Bespaar geld met een gedegen lichtberekening
Met deskundige lichtberekening kun je ervoor zorgen dat verlichting in jouw project optimaal tot zijn recht komt. Bij het maken van een lichtberekening houden wij rekening met het doel van de verlichting en kenmerken van de ruimte. Op basis van de benodigde lichtsterkte bepalen we hoeveel verlichtingsarmaturen er nodig zijn. Met een goed berekend lichtplan kun je kwaliteit leveren aan jouw klanten. Met vele jaren ervaring in de verlichtingsindustrie is Discountlight een expert op het gebied van energiezuinige en slimme lichtoplossingen.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!
Discountlight helpt je graag bij het ontwerpen van een gratis lichtplan. Onze klanten hoeven hiervoor slechts een plattegrond aan te leveren van de ruimte met de juiste maten en het type plafond. Vervolgens zullen onze vakspecialisten je compleet ontzorgen op het gebied van lichtontwerp op maat. Wil je een lichtontwerp op maat laten berekenen? Neem dan gerust contact op met ons via [email protected]. Onze collega’s zullen zo snel mogelijk reageren. Mocht je toch liever iemand willen spreken? Dan mag je ons ook bellen via: 040-7676106.