Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
Menu
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

Goed en professioneel lichtadvies nodig? Laat je adviseren door Discountlight

Wat kan Discountlight voor jou betekenen? Daar gaan we in deze blog graag uitgebreid op in. Je kunt namelijk niet alleen bij ons terecht voor goed en professioneel lichtadvies. Ook ben je bij onze lichtexperts op het juiste adres als het gaat om lichtplannen en lichtcalculaties. Ondersteuning nodig op locatie bij grootschalige of kleinere projecten? Ook geen enkel probleem! Maak hier kennis met onze veelzijdige dienstverlening.  

Voor iedere ruimte heeft Discountlight een passende en energiezuinige oplossing

Of het nu gaat om een grote productiehal of een eenmanszaak aan huis, onze professionele lichtexperts hebben voor iedere situatie een geschikte en energiezuinige oplossing. Heb je als installateur een mooie klus in bijvoorbeeld een pand wat recent is opgeleverd? Dan is het van belang dat hier de juiste verlichting komt te hangen. Dat geldt natuurlijk ook voor bestaande panden die toe zijn aan een switch naar LED. Wij gaan stap voor stap voor je aan de slag om ervoor te zorgen dat iedere ruimte een fraaie update krijgt. Daarbij werken we op kantoor nauw met elkaar samen, zodat alles gestroomlijnd verloopt. Want het bieden van de beste service, dat is iedere keer weer hetgeen waar we bij Discountlight naar streven.


Benieuwd naar wie de drijvende krachten achter ons succes zijn? Klik hier om met alle medewerkers van het Discountlight team kennis te maken.

 

Lichtplan

Hoe gaat Discountlight te werk bij het maken van een lichtplan?

Het eerste contact bij een lichtplan verloopt via jouw persoonlijke accountmanager, die aan de hand van jouw wensen en eisen aan de slag gaat met het selecteren van de meest geschikte LED verlichting. Daarbij gaat het stuk voor stuk om lampen en armaturen met een zeer hoge kwaliteit, van topmerken zoals Noxion, Ledvance en Philips. Verder kijken we goed en kritisch naar de functionaliteit van de verlichting, in samenhang met de ruimte. Het kiezen van de juiste kleurtemperatuur speelt daarbij een belangrijke rol. Nadat de voorraad van alle producten is gecheckt, gaan we meteen aan de slag met het plannen van de levering op locatie en de bijbehorende lichtcalculatie. 

 

Lichtcalculatie

Hoe gaan wij te werk bij het maken van een lichtcalculatie?

Een lichtcalculatie is een berekening, die onze lichtexperts maken om te zien hoeveel licht er voor een bepaalde ruimte nodig is. Daarbij houden we altijd de verschillende Europese regelgevingen wat betreft verlichting in acht. Een mooi voorbeeld daarbij is de NEN-12464-1 normering, die aangeeft dat LED panelen op scholen en kantoren altijd moeten zijn voorzien van een UGR<19 verblindingswaarde. Ook kijken onze experts kritisch naar de minimale Lumen en Lux-waarde die een ruimte nodig heeft, zodat dit matcht met de activiteiten die er worden uitgevoerd. Daarnaast speelt duurzaamheid en zuinigheid een grote rol bij onze calculaties. Zo gaat de LED verlichting die wij leveren vaak wel 30 jaar mee! 

 


 

Populaire LED armaturen

 


 

 

Altijd gebruik maken van onze exclusieve prijzen en fantastische service?

We staan altijd voor je klaar! Voor, tijdens en na ieder project.

Wanneer onze lichtcalculatie en ons lichtplan door de klant zijn goedgekeurd, versturen wij een offertevoorstel met daarin alle producten, de levertijd en uiteraard de totaalprijs. Vanzelfsprekend hanteren wij altijd zo aantrekkelijk mogelijke prijzen. Zo blijft goede LED verlichting voor jou als installateur betaalbaar. En daar profiteert op zijn beurt de eindklant van. Wanneer we uiteindelijk alle verlichting naar de juiste locatie hebben verzonden, blijft onze service gewoon doorgaan. Uiteraard staan we voor iedereen klaar op het moment dat er vragen of onduidelijkheden zijn rondom de installatie.

 

Heb je een vraag of kunnen we je ergens anders mee helpen? Aarzel dan niet en bel naar 040-7676101. We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08.00 tot 17.30.

 


 

Discountlight

Kies je voor Discountlight, dan kies je voor ...

Discountlight is niet jouw typische groothandel en dat willen wij ook niet zijn! Wij streven ernaar om jou als installateur te voorzien van de beste kwaliteit A-merk LED verlichting en conventionele verlichting tegen een altijd scherpe prijs. Onze eigen lichtexperts helpen je graag verder bij ieder type project met persoonlijke service en technisch advies. Zo realiseer jij een lichtoplossing die tot in de puntjes past bij de verwachtingen van jouw klant. Onverwacht te weinig voorraad? Door ons enorme magazijn wordt jouw bestelling snel geleverd. Interesse in onze diensten? LED’s have a drink! Meer weten over wat Discountlight voor jou kan betekenen en wie je hiervoor kunt benaderen?