Hulp of informatie nodig? 040-7676101 (ma - vr 08:00 - 17:00)
040-7676101
  • Laagste prijzen Exclusief voor installateurs
  • Gratis verzending vanaf €100 excl. btw.
  • Kennis & kunde Gratis lichtplannen en lichtadvies
  • Vandaag voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Ervaring 16 jaar actief in de lichtbranche

Hoe helpt de BOSA subsidieregeling sportclubs bij de overstap naar LED?

Jaarlijks stelt de overheid miljoenen euro’s beschikbaar aan de amateursport om accommodaties op een voordeligere manier te verduurzamen. Één van de investeringen die met deze subsidie kan worden aangeschaft, is energiezuinige LED verlichting. En dat is precies waar jij als installateur aan bod komt. Hieronder kun je meer lezen over wat de BOSA regeling precies inhoud. Daarnaast geven we jou alvast wat handige tips die je verder kunnen helpen bij het realiseren van duurzame lichtprojecten bij sportverenigingen.

 

Wat houdt de BOSA regeling precies in?

Met de BOSA (Bouw en Onderhoud Sportaccommodaties) regeling kunnen amateurclubs sinds 1 januari 2019 subsidie krijgen voor het bouwen / onderhouden van de accommodatie en het aanschaffen van sportmaterialen. Deze regeling subsidieert sportverenigingen voor 20% van hun totale investeringen, met een minimum subsidiebedrag van €5.000,-. De investering van de sportclub zelf dient dus minimaal €25.000,- te zijn.

Goed om te weten! Vanaf 1 januari 2022 wordt het drempelbedrag voor het verkrijgen van deze BOSA subsidie verlaagd naar €2.500,-. Hierdoor wordt deze regeling aantrekkelijk voor zowel grote als kleinere sportcomplexen.

 

Professioneel lichtplan in een handomdraai!
Onze lichtexperts geven je graag advies over welke lichtoplossing het beste past bij het betreffende sportcomplex met behulp van de nodige lichtcalculaties. De beleving van alle sporters, vrijwilligers en toeschouwers dient immers zo optimaal mogelijk te zijn. Heb jij al een lichtplan aangevraagd voor jouw volgende project?

 

Sporthal

Waarom wordt LED verlichting op sportclubs steeds populairder?

Het plaatsen van LED verlichting is een eenvoudige manier om direct energiekosten te kunnen drukken. Dit stelt amateurclubs in staat om te investeren in andere doeleinden. Met name de verlichting van sportvelden (binnen en buiten) en sporthallen brengt veel energieverbruik met zich mee. De juiste LED armaturen verminderen dit verbruik met gemiddeld 60%. Het lichtplan voor een sportaccommodatie betreft echter meer dan alleen de sportterreinen. Ook in onder meer kleedlokalen, kantines en opslagruimtes voor sportmaterialen is de aanwezigheid van goede verlichting van belang.

Wist je dat .. er in 2021 79 miljoen € beschikbaar gesteld is voor BOSA subsidies.

 


 

Populaire LED armaturen voor sportverenigingen!

LED Breedstralers

Perfect voor sportvelden en parkeerplaatsen buiten.

LED Montagebalken

Komen goed tot hun recht in kleedlokalen en opslagruimtes.

LED Panelen

Ideaal voor algemene verlichting in kantines en vergaderruimtes.

LED Inbouwspots

Voor algemene verlichting of sfeervolle accentverlichting.

 


 

Discountlight

Kies je voor Discountlight, dan kies je voor ...

Discountlight is niet jouw typische groothandel en dat willen wij ook niet zijn! Wij streven ernaar om jou als installateur te voorzien van de beste kwaliteit A-merk LED verlichting en conventionele verlichting tegen een altijd scherpe prijs. Bovendien helpen onze eigen lichtexperts je graag verder bij ieder type project met persoonlijke service en technisch advies. Zo realiseer jij een lichtoplossing die tot in de puntjes past bij de verwachtingen van jouw klant. Heb je onverwacht te weinig voorraad? Door ons enorme magazijn wordt jouw bestelling snel geleverd. Interesse in onze diensten? LED’s have a drink! Meer weten over wat Discountlight voor jou kan betekenen en wie je hiervoor kan benaderen?